Anketa o ljubiteljskem iskanju ostalin

Teorija in praksa varstva in interpretacije kulturne dediščine soške fronte.

Anketa o ljubiteljskem iskanju ostalin

OdgovorNapisal/-a ecocos » 07.11.2017 17:14:18

Spoštovani!
Slovensko arheološko društvo, osrednje nacionalno stranovsko združenje arheologov in ljubiteljev arheologije, Vas vabi k sodelovanju v anonimni anketi. Namen ankete je pridobiti reprezentativen vpogled v razširjenost, intenzivnost in organiziranost ljubiteljskega ukvarjanja z iskanjem arheoloških najdb na ozemlju Republike Slovenije, vključno z ostalinami I. in II. svet. vojne in ne glede na to, ali se tako iskanje izvaja z uporabo posebnih tehničnih sredstev (npr. detektorji kovin) za ta namen, ali brez.
Prispevek in pojavne oblike te dejavnosti želimo bolje spoznati s stališča ohranjanja in promocije kulturne dediščine s ciljem oblikovanja predlogov za nove oblike in spremembe oziroma nadgradnjo obstoječih mehanizmov sodelovanja med iskalci ter raziskovalnimi ustanovami in institucijami varstva (muzeji, spomeniško varstvo). Zagotavljamo vam popolno zasebnost vaših odgovorov.
Za prispevek in vložen čas se Vam vnaprej zahvaljujemo, obenem pa Vas naprošamo, da o anketi obvestite znance, ki jih to obvestilo morda ni doseglo.

https://www.1ka.si/a/141886
ecocos
član
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 07.11.2017 17:11:02


Vrni se na Varstvo in interpretacija dediščine


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost